KAYSERİ / MELİKGAZİ - TOKİ ŞEHİT NAZIM İLKOKULU

Erdin TOKTAMIŞ - Okul Müdürü

6 Nisan 1973 yılında Kayseri ili Pınarbaşı ilçesi Tahtaköprü Mahallesi´nde doğdum. İlk,orta ve lise tahsilimi Kayseri´de tamamladım.1992 yılında çok istediğim Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde üniversite hayatına başladım.Fakülte bitiminde göreve başladığım Malatya ili Pütürge ilçesi Erdemler köyünde askerlik ve doğu hizmetimi tamamladım.28 Ağustos 2002 tarihinde Kayseri ili Pınarbaşı ilçesi Kaynar Mahallesi Kaynar İlköğretim Okulu´nda yeni görevime başladım.2002-2008 tarihleri arasında sınıf öğretmeni olarak, 2008-2020 tarihleri arasında okul müdürü olarakgörev yaptım. Haziran 2020 tarihinde Kayseri ili , Melikgazi ilçesi, Toki Şehit Nazım İlk ve Ortaokulu´nda okul müdürü olarak göreve başladım.

Uzman öğretmen olan Erdin TOKTAMIŞ, evli ve 1 çocuk babasıdır.